fredag den 27. september 2013

All in your head

Der er noget over godt håndværk, som for eksempel ved de kunstnere der virkelig kan tegne og har evnerne til at få fantastiske detaljer med i deres værker. Det er tydeligt at værket  har taget lang tid at lave, og man kan ikke lade være med at påskønne hvad der er blevet lagt i den tid.

Danske Julie Nord, med hendes smukke og indsnigende groteske tegninger, har for eksempel samme kvalitet over sig. Detaljerigdommen er virkelig slående.

Amerikanske Pat Perry arbejder med kontrasten mellem utæmmet natur og mennesket, og det er ret fedt.
Hans arbejde er virkelig mærket af en eller anden stille egenskab. Jeg forestiller mig ham sidde udenfor med sin tegneblok mens han bare ser på ting - lægger mærke til detaljer. På trods af detaljerigdommen er der nemlig en ro. Specielt i Outlived I og Outlived II. Kaos og ro blandet med enkel skønhed og et behov for nærmest at gå op opdagelse i hans tegninger. Det er virkelig godt.

Billederne har jeg lånt fra hans hjemmeside. Jeg kan klart anbefale at tage et smut forbi den og se hvad han ellers har lavet. Han arbejder også med fotografi - som regel med et tema af ensomhed i nordamerikanske motiver hvor naturen dominerer - blandt andet har han haft et projekt i samarbejde med Katmai National Park i Alaska. De er vanvittigt smukke.

Er I ikke typerne der besøger gallerier og tager på kunstmuseum, så prøv at finde kunsten på nettet også. Der er virkelig smukke ting at finde.

Hvad synes I? Går I også på opdagelse i kunsten på nettet?

Pat Perry: Outlived I, ink on paper, 18x24"

Pat Perry: Outlived II, ink on paper, 18x24"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar